Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2017

freaky friday , myeongdong and etc (una life update ) XD

well hello everyone. it's been a while . i was busy with work and  most of the time that i'm not here, i spend it on my facebook and instagram. teheee XD .  we are already at the mid year of 2017!!did you guys feeling old yet? and it's been 7 years plus since this blog was established . when i was just 18 plus years(19) . and this year i am already 26. this blog is like my baby and will always be my baby. he kept my secrets(unpublished post) and also "captured" my emotion and best memories since i was in college until now. i was just blessed by my friends and family that makes my life worthwhile.


so today 26 may 2017 , my cousin purposely wake me up in the morning for breakfast and some window shopping. i know it might seems like unusual breakfast we had there in the picture. who eat that much in the morning right? and what kind of breakfast we had ? even korean didn't eat that kind of food in the morning. 

we went to sunway pyramid because my cousin want to buy so…

PAST IS PAST X HAVE SOME RESPECT!

hello guys.

dah sebulan lebih aku tak update kan? rindu blog ni. rindu nak menulis.
actually aku ada banyak benda nak tulis akan tetapi masa amat mencemburi saya.



hubungan aku dengan mr paco pun bukan lagi rahsia.dulu aku letak nama dia mr paco sebab konon konon taknak bagi orang terdekat kami tahu. tapi oleh sebab dah kantoi haritu so why not? HAHAHA

shyafiq Ashraf nama dia. muda setahun dari aku. 

FYI dia ni orang yang sama aku cerita tahun lepas. ye, dia bos aku.

aku taknak bagitahu aku kerja dekat mana and company apa. 
cukup aku cakap kitorang kerja satu company. that;'s it.

selama ni aku asyik update pasal makeup je jarang nak tulis macam ni kan. 


oleh sebab gangguan yang aku terima terpaksalah aku tukar no. dan aku buat keputusan taknak bagi no ni kepada sesiapa yang mengenali DIA (ex aku) dan kawan kawan college yang cari aku tu. aku betul betul mintak maaf. sebab selama berapa tahun sejak kita habis belajar pun korang jarang je nak call aku. 


so  it is not relevent to give out my n…